Dag 2 (i lördags) hade jag lyxigt nog frågat Lorin om hon kunde komma och sminka mig. Och wow vad det var nice att slippa fixa sig efter den långa fredagen jag hade haft.

När jag var färdig så åkte vi till Mr French för brunch och dagsfest. Jag har sagt det förut men jag måste säga det igen, dagsfester är verkligen det absolut roligaste jag vet. För där kan du ju verkligen mingla med människor också. När man är ute och klubbar är ju inte det lika enkelt med tanke på mörkret och den höga volymen. Har aldrig varit på någon utav Mr Frenchs dagsfester tidigare heller men gillade det supermycket. Vi hade det så roligt.

Även i lördags hade jag på mig en klänning/ stor tröja ifrån Day by Mikkelsen

Fick extremt mycket komplimanger för den.

Det blev dock en aning varmt på dagsfesten så fick ta av mig till t-shirten jag hade under. Så glad över att det blev så fint väder i lördags eftersom att det hela veckan stått att de skulle regna och vara ett riktigt oväder.

Nu började det ju regna senare på kvällen men det gjorde ingenting. Fanns ju regnponchos och det var ju Justin Bieber som uppträdde! Vad tycker ni som var där om hans uppträdande? Jag såg honom knappt eftersom att Cabana-området är så långt bort men av det jag hört så verkade han precis som på konserten han hade här i höstas vara rätt trött på popstjärne-livet. Kanske ska han bara stå med en gitarr och sjunga lugna låtar? Det verkar som att han gillar det mer..

Var så lycklig när han körde ”What do you mean” den låten har jag så många fina och roliga minnen till.

Min klänning gjorde sig så himla snygg i blixt! Kolla, det bara glittrade! Synd bara att bilden blev suddig men när klockan började närma sig midnatt orkade man inte bry sig mer. Det hade ju spöregnat också.

David Guetta var riktigt grym också!

Haha två till superstökiga bilder! Men de var de enda vi tog. Jag var för high på livet och musiken här och ibland är det inte alldeles enkelt att komma ihåg att ta kort trots att jag har gjort det varje dag i 8 års tid nu. Hur sjukt är inte det då? Snacka om att bloggen är en sån stor del av mitt liv 

Guetta!

När festivalen började lida mot sitt slut så promenerade vi/ sprang i spöregnet för att ta oss in till stan igen. Det var omöjligt att få tag på både uber och vanliga taxibilar så det var helt enkelt den enda utvägen.

Var på Wall även i lördags men den här kvällen var ännu roligare. Jag kände mig så lycklig!!! Avslutade sedan på Berns, vilket också var hur roligt som helst trots att det bara spelades house. Vet inte om det är Summerburst helgen som gör det eller om jag faktiskt börjar hitta tillbaka till house-musiken igen? För några år sedan när jag var tillsammans med en kille som BARA lyssnade på house gjorde jag också det.

Jaja, tack Summerburst och Starclub Sweden för en grym start på sommaren! 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna