Här kommer första uppdateringen om Summerbrust…

Dag 1 hade jag på mig en svinsnygg klänning ifrån DAY by Mikkelsen.

Matchade med skorna ifrån Nelly och en relativt ny jacka ifrån Zara. 

Mötte sedan upp tjejerna för en lunch. Tanken var att vi skulle äta lunch på Milles men vi blev helt sjukt nog nekade att äta där pga vår klädsel och jag har då aldrig varit med om något liknande (!!!) Riktigt, riktigt dåligt! Har vi inte kommit längre än så? Vi lever faktiskt redan i en värd, där kvinnor objektifieras och bedöms utifrån sina utseenden mycket mer och mycket hårdare än män. 

”Ni förstår väl att ni inte kan gå klädda sådär, det sitter faktiskt affärsmän i kostym här”

Ännu en gång en kvinna som lägger krokben för en annan kvinna istället för att peppa och backa…. Vi måste sluta prata om vad kvinnor har på sig hela tiden. Kvinnor får ha på sig vad de vill, precis som män, punkt slut.

Ni kan läsa mer om det här på Mollys blogg här (klick!)

Tur som var hade Café Créme ett bord för 5 så vi gick dit och käkade lunch istället. 

Det blev bubbel, pasta och en jäkla massa tjejsnack! 

Behövde ju ladda upp ordentligt inför helgen.

Sen tog vi ett till glas på Utecompaniet.

Mina snyggingar!

Vid 16 mötte vi upp resten av Starclub-gänget på Berns takbar 606.

Skål!

Vi har varit sånt härligt gäng hela helgen. 

Molly och jag lyckades matcha himla snyggt precis som vanligt!

SQUAD-GOALS!

Gertrude, Molly, jag, Moa och Lollo B.

Det är superkul att vara i en Cabana på Summerburst men det är mer festivalkänsla och mer fokus på musiken om man hänger nere på golvet. Hade velat vara där mer i år men det får bli nästa gång. Uppe på Cabana är det liksom mer häng.

Hur snygga?

Efter Axwell och Ingrosso så tog vi en taxi till Wall (Stockholms enligt mig roligaste nattklubb) och dansade hela kvällen! Så glad att jag inte gick vidare till något av 05-ställena efteråt för då hade jag nog inte orkat med lördagen som jag tänkte berätta om i nästa inlägg…

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna