Hej från New York!

Vi kom fram vid lunchtid tisdag (sent tisdagkväll för er del) och har packat upp och strosat runt lite på stan. Det är hur varmt som helst här borta så vi smälter nästan bort. Men oj vad härligt vi kommer ha det. Det pirrade i magen i taxin när vi såg Manhattans skyline. Min klänning hittar ni här (klick!) – adlink och skorna är ifrån Mango.

Vi bor i Soho hos en killkompis i ett fett penthouse som vi bodde i några nätter förra gången vi var här också. Det ligger verkligen i perfekt läge så det är bara att gå överallt.

Vi åt en fantastisk lunch på The Dutch. Räk cocktailen ni ser ovan var amazing! Delade på lite smårätter som vanligt, det är ju typ de mysigaste eftersom att man då får smaka så mycket olika. 

Nu sitter vi och dricker rödvin med Andrew, han är vår killkompis assistent och han har fått som uppdrag att ta hand om oss den här veckan och se till så att vi har det bra. Hur gulligt? Tror dock vi kommer hänga som vänner. 

OBS! Har tagit mycket mobilbilder på senaste. Tycker ni det är roligt eller saknar ni mina bilder med systemkameran? Kommer givetvis fota en hel del med kameran nu i NYC men det är samtidigt himla skönt att bara fota med mobilen också. Snälla, ge mig lite feedback på detta. Jag personligen älskar mobilbilder!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna