Som jag skrev förra veckan så tänkte jag och Dani boka en resa till en av mina favoritstäder. Men vi bara sköt och sköt på det och sen igår när vi sågs och kollade biljetter igen så var de så himla dyra vilket gjorde oss väldigt otaggade. Men det dröjde bara fem minuter efter att vi hade skilts åt och att jag behövde lyssna på Rrf Island med Fetty Wap och sen ringde jag Dani och sa till henne att vi måste boka. Sagt och gjort så sågs vi en halvtimme senare och bokade resan…

Syftet med resan var egentligen bara quality, fun bestie times trodde jag men Dani verkar ha något annat i kikaren… Jag klagar inte dock haha. 

Ser så mycket fram emot att strosa runt på gatorna i Soho. Eller bland pulsen och taxibilarna i Midtown. Fan, vilken kärlek jag känner för den här staden alltså!

The Butcher’s Daughter

Bruncha på mysiga uteserveringar…

PHD rooftop

Göra sig fin och gå och dricka drinkar på någon av stadens alla rooftops…

Shoppa… Är så sugen på att köpa en ny väska.. Ska jag?

Och nu sitter vi på Arlanda och äter frukost och spelar in en youtube video som kommer upp imorgon. Vi gör massa roliga bekännelser, fan ni vill inte missa den videon. There’s a lot of gossip….. and secrets….

Okej, vi ses i New York! Nu ska vi boarda planet… Vi får se om jag och Dani fortfarande är bästa vänner efter den här resan vi har inte rest ensamma någon gång innan… Hehe..

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna