About last night…

Som känt så var vi tvungna att hålla oss vakna så länge vi bara orkade igår så gick och käkade middag på en Italienare vägg i vägg med lägenheten vi bor i och sen tog vi en drink på The Blonde. Kom hem runt 00.30 för då kunde vi verkligen inte hålla ögonen uppe längre. Då hade vi ju varit vakna typ 24h i sträck… 

När jag vaknade imorse så slutade min telefon olyckligtvis nog att fungera (har haft en extremt sprucken skärm i flera månader…) så dagens uppdrag blir att köpa mig en ny telefon… Har ju varit sugen på en Iphone 7 så detta var väl ödet som försökte säga mig något. Så typsikt att det ska hända när man är i New York bara. Inte sant? Oh well, worse things have happen for sure….

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna