Inlägget innehåller reklam för Babyliss

För två veckor sedan visade jag er hur Babyliss Liss Brush fungerade (se här). Den här veckan har jag testat deras locktång Easy Curl. Jag får frågor dagligen hur jag lockar mitt hår så passa på att kika på den här videon för här visar jag hur jag gör när jag använder en locktång. Jag valde att göra en vardagligare look denna gången och tycker att locktången var superenkel att använda. Jag gillade också att man inte behövde hålla kvar hårslingan länge alls för att få till en lock vilket är betydligt skonsammare för håret.

Ni ska självklart få chansen att vinna även denna tång och för att göra det behöver ni bara kommentera det här inlägget med en kort liten motivering samt berätta om vilket tillfälle du hade velat använda Easy Curl. Precis som för två veckor sedan så presenteras även denna vinnaren på min Instagram v24. Lycka till!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna