Imorse bestämde vi oss för att köpa med oss lite frukost ifrån Whole Foods och sedan ta med och sätta oss i Bryant Park. Sagt och gjort. Köpte en varsin cappuccino också så att vi inte skulle frysa ihjäl inne på Whole Foods. Att man aldrig lär sig att Amerikanska affärer är svinkalla när det är varmt ute…

Dani, busy as always!

Beställde två avokadomackor, muuuums!

Påväg till Bryant Park..

FRAMME!

Alltså hur mysiga är vi? Det var så härligt. Tror vi satt i två-tre timmar och bara hängde, sände lite live-sändningar på Instagram osv. New York den här tiden på året är freaking amazing. Har aldrig varit här på sommaren förut. Fine att många nyc-bor flyr staden och typ hänger ute i Hamptons men det är såååå härligt här just nu.

Nu ska vi äta lunch och sen blir det en lugn kväll och eftermiddag. 

Det behöver vi <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna