Ett av mina favoritställen att käka middag på i New York är Catch. Det är alltid livlig stämning och mycket folk och så är maten fantastisk. Vi hade inte bokat bord så fick sitta i baren den här gången men de gjorde ingenting.

Grillad majs och tonfiskrullar. Majsen var sååå god, inte riktigt uppe i nivån som den på La Esquina (en amazing mexikanare) men den kommer ändå straxt därefter.

Drack givetvis Moscow Mules och ett varsitt glas vin och sen kom några killar bort och bjöd oss på en varsin Espresso Martini till dessert. De var roliga till en början men sen förstod servitörerna att vi bara ville att de skulle gå så vi signalerade i smyg att de skulle be dem avlägsna varpå de ställer till med VÄRLDENS scen. Det blev så pinsamt och de hela slutade med att de blir dragna ut ifrån restaurangen haha. Det blev sådant bråk hahaha..

Spicy rice cakes och crispy shrimp!

Älskar rice cakes!!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna