Mina sommarplaner

Som önskat tänkte jag bara berätta lite snabbt om mina planer för sommaren. Har faktiskt inte så mycket inbokat ännu men det är nice att bara ta saker som de kommer också tycker jag. 

Midsommarafton -24 juni

Har inga planer för Midsommar ännu men hade verkligen velat stanna kvar i New York och fira det här då alla pratar om att det är så roligt att fira det här. Olivia har också pitchat in ett midsommarfirande nere i London så har varit lite sugen på det också. Vi får se vad jag gör. Hade egentligen helst av allt velat fira midsommar ute i den svenska skärgården med ett gäng vänner bara.

Bråvalla festivalen 28 juni – 1 juli

Nu var det två år sedan jag var här senast men i år är det dags igen. Ska dit med ett gäng bloggtjejer och Ideal of Sweden. Det ska bli så kul dels för att artisterna som kommer i år är så sjukt bra men också för att jag har så många vänner nere i Norrköping som säkert också kommer gå. 

Summer On i Båstad 7 juli – 8 juli

Var även två år sedan jag var nere i Båstad Summer On så kommer bli sjukt roligt att åka tillbaka i sommar. Ska dit med Anna, Lojsan och Kickan den här gången. Älskar att Oskar Linnros ska spela, han har ju varit en favorit sedan länge. Maggio kommer ju också. Ser fram emot en glass nere i hamnen och dagskrök på Peppes Bodega.

IBIZAAAAAAA! 2 augusti – 9 augusti

Det jag ser mest fram emot på hela sommaren är vår tjejresa till Ibiza. Åker med Moa, Molly och Olivia och har hyrt en lägenhet nära Ibiza Town. Det kommer bli fett. Vi kommer ha så roligt tillsammans.

Resten av sommaren är obokad men kommer garanterat köra en lugn avkopplingssemester också ganska snarast, så att jag bara kan koppla av, läsa böcker och ligga i solen. Kanske Grekland, Kroatien eller Palma? Är även sugen på Visby och Gotland.

Vad ska ni hitta på i sommar?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna