Vädret i NYC har inte varit det bästa de två senaste dagarna men det har inte stoppat oss ifrån att hitta på mysiga saker så i förrgår åkte vi ändå till Lebain (The Standards Rooftop) och drack lite drinkar.

Drinkarna var väl inte något att hänga i julgranen direkt men utsikten är ju magisk! Kan bara tänka mig hur nice det är att sitta där när det är strålande sol och blicka ut över Manhattan samtidigt som man sipprar på en iskall drink.

Precis som alltid när man är i USA så börjar man prata med främlingar och efter ett tag så hade vi lärt känna båda en Kanadensare och en Australiensare. Ni som såg vår live-video på Instagram fick ju till och med hänga med på hela händelseförloppet haha, så roligt!

Efter ett tag bytte vi drinkarna mot lite bubbel och så kom även Redgert och hans kille förbi på ett glas. Sedan joinade även två svenska killar som vi träffat här i NYC. Det är faktiskt väldigt mysigt att mötas upp med andra svenskar när man är abroad.

Verkligen mysigaste eftermiddagen! 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna