Vid Bryant Park

Det bästa med den här New York resan är att vi båda varit här så många gånger att vi inte behöver göra de turistiga grejerna längre utan faktiskt kan njuta och uppleva staden på ett annat sätt. Det vi bokat på sin höjd har liksom varit en middag och det känns så himla härligt att bara ta dagarna som dom kommer.

Bryant Park som ni kan skymta på bilden ovan är så mysigt att hänga i. Ta en kaffe, köpa med sig lite picknick eller bara ta ett litet kik. Alla parker i New York är iofs mysiga eftersom att de ligger mitt i stan och utsikten blir så fin med skyskraporna bakom.

Quick stop i West Village, behövde ta upp mitt läppglans haha… West Village är ju mysigaste området i NYC och är ni där runt brunch-time så måste ni gå och äta på den lilla kvarterskrogen Buvette.

Brunch på Buvette

Maten kanske inte ser så mycket ut för världen men oj vad gott det är. Deras Croque Madame är amazing. Ångrar lite att jag inte åt den även denna gången men testade lax-mackan istället. Den var också god men inte i närheten av deras Croque Madame.

Precis utanför vårt hotell

Just nu bor vi i Midtown och det är nice absolut att komma ut ifrån hotellet och mötas av skyskraporna, ljudet och alla taxibilar men jag skulle ändå vilja rekommendera er alla att bo i Soho, Meatpacking, Nolita eller West Village. Det är lugnare och mysigare och sen kan man istället åka in till Midtown om man vill. Midtown är ju då som sagt området där de flesta skyskrapor finns.

En sinnessjuk efterrätt på Catch

Har även pratat mycket om Catch och tycker verkligen att ni borde gå dit och äta middag om ni är i stan. Det är härlig stämning, bra mat och bra service och sen ligger det precis vid de flesta klubbarna om man är sugen på att gå vidare.

Lite snabba tips bara, nu ska vi göra sista dagen i stan innan det är dags att bege sig hemåt igen. Gud veckan har gått så fort och jag hade egentligen velat stanna men ändå inte. Känns ändå skönt att åka hem. Har en hel del jobb och känns så tråkigt att ligga i sängen och jobba här i New York. 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna