Sista dagen i New York spenderades på rooftopen JIMMY at the James nere i Soho. Vi var där i flera timmar och det var så varmt ute. Ja nästan lite för varmt… Men när det fläktade var det nice.

Fantastisk utsikt över Hudson River!

Och en liten härlig pool också, men oj vad mycket folk det blev mot slutet. Om ni någon gång vill gå hit, gå dit tills de öppnar vilket är klockan 15. Då kan ni reservera ett bord också så att ni har någonstans att sitta. Det blir för packat med människor sen.

Vi hade det sååååå mysigt, drack mojitos…

Snackade skit…

Och åt lite småplock! 

Träffade även på Andreas Wijk, Victoria Törnegren och hennes kille. Det var så sjukt att de dök upp där mitt i allt. Världen är allt bra liten alltså. Vad är oddsen att vi träffas på samma rooftop i New York liksom? 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna