Är tillbaka hemma i Stockholm och har precis ätit lunch-rester ifrån gårdagens middag ifrån salladsbaren Reload. Har varit och gjort pedikyr här på förmiddagen och sprungit lite ärenden inför midsommar. Och nu ska jag packa väskan inför årets midsommarfirande. Bestämde mig för att åka upp till Ljusdal/ Hennan i år och bara mysa i min farmor och farfars sommarstuga med familjen. Vad ska ni hitta på?

I en taxibil i New York påväg mot något som blev en lååååång riktig tjejsnacks brunch. Vi pratade om kärlek och att jag för första gången på 4 års tid börjar känna mig redo för ett förhållande. Jag har liksom gjort och sett allt nu så skulle jag träffa mannen i mitt liv hade jag inte behövt undra ”tänk om”. Jag har också lärt känna mig själv på RIKTIGT och lärt mig vad jag gillar och inte.

PHD rooftop

En eftermiddags bar/nattklubb med fantastisk utsikt över Manhattan och Empire State Building. Var här med några killar vi lärde känna som också var ifrån Sverige. It was fun!

En mysig frukost med Anna direkt efter att vi landade på Arlanda i tisdagsmorse. Vi hade så mycket och prata om. Är det inte galet att det kan hända så mycket saker i ens liv på en vecka? Det var nonstop talking på oss.

LAVO brunch med Troy (promoter i NYC). Lägg till honom på Facebook om ni ska till New York så ser han till att ni får en great nightclub experience. Troy Gorddonny heter han där.

Dom här fried oreo kakorna är TO DIE FOR!

If you ever go, don’t miss out.

Hade verkligen bästa tjejbästis-resan i NYC. Vi hade det så mysigt för vi kunde verkligen göra precis vad vi ville och kände för hela veckan med tanke på att vi båda varit i stan så många gånger tidigare. Det var fantastiskt!

Fixade precis naglarna hos Kiana Daisy Grace. De blev så fräscha och snygga. Älskar verkligen färgen. Har haft så starka och galna färger på senaste så känns skönt att vara tillbaka på nude nu.

En drink på The Standards rooftop LeBain

En annan drink på rooftopbaren JIMMY at the James.

Igår var jag på utflykt ute på Lidingö, satt i solen och snackade skit och åt lunch på ett mysigt litet fik vid vattnet. Tanken var att vi skulle åka och bada någonstans där ute men det blev alldeles för kallt på eftermiddagen så det blev bara mysigt häng lite utanför stan vilket var precis vad jag behövde efter en veckas konstant puls i NYC.

Åt gulashsoppa med ostklämma (jag undrade också var det var, men det är en ostmacka hehe). Det var så gott med lite husmanskost efter en veckas restaurangmat i New York.

Ja, här har ni ju Troy till och med. Bästa och gulligaste promotern i New York (even tho he only seems to introduce me to married or engaged guys…..) haha. Det är så sjukt, vet att jag pratat om det i podden förut men av någon skum anledning så dras gifta män till mig. Vad är det jag gör fel? Jag är inte intresserad!!!! Om jag kunde berätta alla dessa stories om dessa män för er hade jag gjort det med det blir lite för privat… Men usch vilka douchebags det finns där ute…. Har stött på alldeles för många.

Tack New York för en fantastisk vecka. Nu väntar rehab långt uppe i de norrländska skogarna. Ser faktiskt fram emot det. Ska bli så mysigt att hänga lite med farmor och farfar och mina små kusiner och äta jordgubbstårta, spela kort och läsa böcker.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna