Inlägg innehåller adlinks

Sitter i bilen påväg upp till Hälsingland tillsammans med mina kusiner och min faster och hennes man. Det tar ungefär 3,5 timme att åka upp och Mollie har redan somnat här i baksätet men det lär nog jag göra snart också…. MVH, Jetleggad!

Ser fram emot kvällspromenad i skogen och att bara dra på sig en stickad tröja och ett par gummistövlar.

Jag och Anna på Nellys midsommarfest i tisdags. Hade sjävklart på mig min egna design (Hannalicious for NA-KD) och Anna var klädd i en klänning ifrån Nelly.

Bild ifrån förra årets midsommarfirande tillsammans med ett stort gäng vänner nere i St:Annas skärgård och Sanden. De var utan tvekan min bästa midsommar någonsin! Hade så kul!

Midsommarmat <3

Och en till härlig bild ifrån Nellys midsommarfest. Vi åkte båt till slottet festen hölls på och då det var hemlig destination så hade vi ju ingen aning om hur lång båtresan skulle vara. Som tur var hade jag med mig en stickad tröja som jag köpthär (klick!). Fick så många komplimanger för den.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna