Hade på mig världens finaste klänning igår, den är flera år gammal men en bloggläsare hade lagt på minnet att jag gillade den då när den var poppis och frågade mig om jag ville köpa hennes. Sagt och gjort så blev den min och igår kändes som en perfekt dag att inviga den på.

Blombuketten fick jag budad hem till mig hemma i Stockholm men tyckte att den var så fin så tog med mig den upp hit till Hälsingland för ville inte att den skulle stå hemma i lägenheten och vissna.

Designern för klänningen heter Nathalie Rolt och om jag inte minns fel är hon en Australiensisk designer. Inte säker på vart man kan köpa klänningarna hon designar men googla så hittar ni säkert något. Jag lär sälja den här snart också för om jag känner mig själv rätt tröttnar jag på mina kläder ganska fort hehe… Ska ha med den till Ibiza i Augusti dock.

Hade aldrig kunnat haft en sådan här klänning innan bröstförminskningen. Är så glad för att jag faktiskt kan det idag. Gud, det är verkligen det bästa jag gjort den där operationen <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna