Hej ifrån de norrländska skogarna!

Har precis varit ute och sprungit bort midsommarmaten och nu sitter jag i en röd stickad tröja i soffan i sommarstugan med fötterna insmorda i flera lager fotcréme (fick skäll av Magdalena som gjorde pedikyr på mig att jag måste börja smörja in fötterna….) Det var en UNDERBAR känsla att äntligen få ge sig ut och springa lite smått igen efter operationen och överansträngningen jag fick i början av året. Men nog om det, nu ska ni få höra om min midsommar!

Startade dagen med lunch hos mormor och morfar. 

Mamma lånade min jumpsuit som ni hittar här (klick!), hur somrig och fin?

Det var så gott!!! Älskar verkligen midsommarmat. Ja, nu äter vi väl typ samma mat till både jul, påsk och midsommar men det är något med midsommar ändå. Det är ju trots allt min absoluta favorithögtid att fira så kanske är därför jag tycker maten är extra god på midsommar också hehe.

Cheers!

Drack bara pyttelite rosé till lunchen för senare på eftermiddagen hade jag nämligen tagit på mig ansvaret att agera chaufför bort till sommarstugan. Sen hade jag också bestämt mig för att köra en lugn, nykter midsommarhelg i år.

Favoriten på midsommarbordet?

Ägghalvorna, laxen, köttbullarna och prinskorven

Morfar <3

”Se lite spontana ut så att jag kan ta en härlig bild” 

Resultatet…. Haha, tycker det ser lite stelt ut..

Till efterrätt blev det självklart jordgubbstårta (trodde jag) men mormor hade gjort en pavlova och jag är ju inget big fan av det så åt jordgubbar med glass och grädde istället. Tycker att det blir lite för sött med marängerna…

Efter lunchen och några timmars matkoma begav vi oss mot farmor och farfars sommarstuga i Hennan men först var vi tvungna att stanna och hälsa på min gulliga lilla syssling Hanna. Hon har längtat efter att jag ska komma och hälsa på ända sedan jag var barnvakt åt henne en dag för flera år sedan och om hon blev glad? Har aldrig fått ett sådant välkomnande förut, hon bara sprang och slängde sig i mina armar. Hon frågade också om jag fortfarande var med i ”pop-gruppen” (Min, molly och Maggans INSPIRE) och om och när vi ska släppa en ny låt.

Lovade att hon skulle få vara med på bloggen så här ovan är en bild på oss! 

Sen fortsatte vi mot Hennan…

Där jag fick träffa den här lilla plutten som jag typ inte sett på ett helt år då han bor uppe hos min farmor och farfar just nu. Han är verkligen världens finaste hund, så mysig, lugn och kram-go.

Finaste Hille <3

Fick också krama om dom här småttingarna.

Mollie och Douglas, mina kusiner.

I sommarstugan åt vi middag med hela släkten (den är inte så stor) och spelade finska pinnar. Har ni hört talas om det? Typ som kubb fast tre gånger så roligt och istället för att tävla i lag så tävlar man individuellt mot varandra.

Jag var dessvärre sämst…. Till och med Mollie 4 år var bättre än mig haha. Men det var kul. Nu ska jag äta lunch och sen ska jag lägga ifrån mig datorn och läsa en bok. En vlogg kommer upp senare också (missa inte den).

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna