En regnig löparrunda i skogen

Har precis kommit hem till mamma och pappa i Västerås efter en lång bilresa. Gjorde i ordning lite hemmagjorda pizzor till familjen och nu tänkte jag ta en promenad. Sover här ikväll för är tvungen att hämta hem lite kläder och sen bär det av tillbaka mot Stockholm imorgon. Jag har verkligen lagt bloggen åt sidan den här helgen men lyckades ta några bilder med telefonen.

Har myst så mycket med Hilton hela helgen, det är så häftigt för det kändes verkligen som att han hade saknat mig lika mycket som jag saknat honom. Han ville liksom vara nära hela tiden och gosa och ha sig. Gullisen!

Spelade några vändor kort med farmor och Mollie. Det blev ett enklare kortspel dock eftersom att Mollie bara är 4år hehe. Otroligt nog vann hon typ varje gång däremot haha. Hon vann ju till och med över mig på finska pinnar, har ni sett vloggen?

Så här ser den stora stugan ut uppe i Hennan. Röd med vita knutar givetvis, kan det bli mer idylliskt? Super basic och jättemysig, har ju verkligen växt upp här uppe och har många barndomsminnen härifrån. Synd bara att vädret inte varit det bästa över helgen, annars är det så himla skönt att vara där uppe.

En midsommarselfie (efter att jag bytt om….) Kommer jag någonsin bli av med min beslutsångest samt hur kan man bli bättre på att hantera den? Ibland blir jag så trött på mig själv..

Löparrunda nummer 2! Ni anar inte hur fantastiskt det känns att äntligen kunna springa igen, SOM JAG LÄNGTAT! Såg att några av er reagerat på att jag skrev att jag ”sprang bort midsommarmaten” men menade givetvis inte att låta hetsig och det vet ni vid det här laget också. Samtidigt så var det ju det jag gjorde, det känns ju faktiskt alltid extra skönt att träna efter att man frossat i en massa god mat. Inte sant?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna