Idag har jag haft fullt upp med att uppdatera NA-KDs instastory tillsammans med Dani som hjälpt mig hela dagen (guld väääääärt). Gjorde en take over för att fira att de precis nått 1 miljon följare och det var så roligt. Först visade jag upp lite plagg ifrån kollektionen och sen så tog vi våra nya cyklar bort till Vasastan för att äta lunch.

Kan inte fatta att jag inte haft cykel här i Stockholm tidigare? Det är ju så nice för det går ju så fort att ta sig ifrån A till B. Det är inte det lättaste att cykla här i innerstan dock eftersom att man cyklar mitt i trafiken. Tror jag var med om minst tre nära döden upplevelser under dagens cykeltur haha. En gång var en taxichaufför millimeter ifrån att slå upp sin dörr på mig, jag skrek! Haha..

Det var värt allt besvär thoooo, I mean look at this plate. 

Varmrökt lax på Café Pascal Odenplan.

Efter lunchen åkte vi bort till St:Eriksplan och åt glass på Stikki Nikki, blev dock lite besviken. Så god var ju inte glassen. Fine att den är ekologisk och allt men på glass-stället jag jobbade på i Söderköping om somrarna har dom tre gånger så god glass. Konfekthörnan och Göta Glass heter det. TIPS, TIPS, TIPS om ni har vägarna förbi i sommar!

Sen fick jag ett super-bud ifrån Presskontakterna. Det var en korg med summer essentials så det innehöll en hårborste, hårfön, högtalare, mobilladdare, nagellack, picnickfilt, Anastasia brow kit (behövde verkligen ett nytt) m.m. Blev så glad!!! TACK!

Promenerade sedan bort till Clarion Sign för att gästa podden Vilodagen. Den kommer upp på söndag, kan lägga upp länk här på bloggisen om ni vill? Vi pratade om hur det är att vara influencer, hur jag blev stor, mitt framgångsrecept osv. Tror det blev riktigt bra faktiskt. Saknar att podda lite <3

Tog sedan en 40 minuters lång löparrunda runt Djurgården, duschade och skyndade mig bort till Dani, hade lovat att vara hundvakt åt Mini medan hon och Babak skulle göra något som lät så sjukt. De skulle typ bli instängda i ett rum eller något och sedan försöka ta sig ut haha? Fattade ingenting men hon lär ju skriva mer om det på bloggen hennes.

Nu sitter jag i varje fall och ser slutet på Skam avsnittet, somnade ju självklart igår hehe.. Har också beställt lite sallad ifrån Reload med Uber eats. Bääääääästa!

Och ja, Mini verkar också väldigt nöjd!

Hörs imorgon babes…

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna