ÄLSKAR outfiten jag hade igår. Klänningen hittar ni här (klick!), den gula baddräkten här (klick!) och jackan här (klick!). Skorna är ifrån Skopunkten om jag inte minns helt fel. Supersköna och fett snygga dom med.

Dag 1 av Bråvalla avklarad. Är här med Ideal Of Sweden men åkte som sagt ner tidigare än alla andra och hängde i stort sett hela dagen med alla mina gamla killkompisar på deras camp. Så mysigt att träffa alla dom igen.

Det var perfekt väder hela dagen igår och det var så mysigt att få träffa så många bloggläsare. Det kom fram tjejer ifrån höger och vänster och berömde mig för kollektionen och bloggen och jag blir på riktigt lika varm i hjärtat varje gång. Fan vad fina ni är mot mig! <3

Första akten vi såg igår var Bubbles & Brunch. Så kul att de var på Bråvalla och körde deras första festival. De spelade lika grym musik som alltid så det var ett bra sätt att kicka igång dagen på.

Efter Bubbles gick vi tillbaka till campet där Erik blandade en grogg till mig.

Och så solade vi oss!

Sen anslöt sig lite fler killar…

Och ännu fler.. haha

Erik tog typ utan att överdriva 300 bilder igår på mig med vänner, på mig, på mig med bloggläsare, på mig igen osv… Haha. Här någonstans kände jag att den här photoshooten var klar haha. Så tacksamt ändå när vänner ställer upp och hjälper en med bilder. Det är faktiskt inte alla som gör det.

Hela goa ligan! Vet inte vad Robin gör dock? Visste ni förresten att jag var SÅÅÅÅÅÅ kär i honom i mellanstadiet. Han var ”the love of my life” och jag vågar nog påstå att han var den första jag var kär i också. Så roligt. Vi brukar prata om det ibland och vad som hade hänt om vi hade blivit tillsammans då (för han var ju såklart lite hemligt kär i mig också), tänk, livet kanske hade sett helt annorlunda ut?

Nog om mellanstadie-kärleken. När klockan närmade sig 18 så fick jag skjuts tillbaka till hotellet (vi har privat-chaufför hela helgen som vi kan ringa när vi vill åka emellan festivalen, hur lyxigt?). På hotellet väntade VÄRLDENS festats goodiebags. Alltsåååååå have a look. Den här helgen är så maxad och bra uppstyrd.

Sen väntade middag på hotellets takterass där de hade dekorerat superfint! 

(Bild lånad av Tovisen)

Alice och jag.

Hon hade på sig min jumpsuit ifrån kollektionen och var verkligen SKITSNYGG i den!

Hade även en drinktävling där vi skulle tolka ett varsit skal i form av en cocktail. 

Min och Alice blev väl sådär hahaha…. 

Det var superkul i varje fall! 

Nu väntar dag 2, jag är såååå taggad.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna