Försökte lägga ifrån mig telefonen och jobbet till viss del idag och åkte som sagt ner till Trosa med några vänner. Vi åkte lite båt och köpte en varsin glass i hamnen innan det blev molnigt. Då körde vi lite ”Så ska det låta”. Johannes, en av killarna kunde tydligen spela piano (riktigt bra också) – blev så imponerad och det var så mysigt att bara lyssna på. Sen är det ju något med mig och pianon (men det vet ni ju redan). En dröm-dejt jag har ju är att en kille ska spela piano för mig medan vi dricker rödvin och jag får sitta i hans knä och få pussar i nacken haha. Cheesy but so romantic! Visst? Kanske bara händer på film. Eller? Åh snälla kan inte ni berätta om någon dröm-dejt ni har? Vore jättemysigt att få läsa om!!!

Tillbaka till min dag lite snabbt bara. Runt middagstid blev vi sedan bjudna på middag hos några andra killar. Det var såååå gott och dom är så roliga allihop så jag har bara skrattat och haft det lugnt och skönt vilket var precis vad jag behövde idag.

Nu är jag hemma och ligger och kikar på Solsidan. Har börjat se om det ifrån säsong 1. För känner att det är en feel-good serie och det ser jag gärna på just nu. Godnatt! 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna