Hej hörrni! Först och främst tack för era fina ord igår. Behövde det. Nu har jag återhämtat mig någorlunda och begett mig ut till Trosa till några killkompisars landställe för en lugn dag så passar på att uppdaterad er lite om helgen som varit precis 

Fredagen började med en superbrunch på Trädgården tillsammans med Ideal of Sweden och hela influenser-gänget jag var där med. Det var så fint uppstyrt och väldigt trevligt.

Det spöregnade däremot… men det gjorde inte oss någonting. Vi var taggade ändå (det serverades ju väldigt fina mimosas)….

Och goda mojitos!

Vi har verkligen ett superskönt gäng! Och Ideal of Sweden!

Lagom till det slutat regna så drog vi oss mot festivalen men var ändå förberedda med regnjacka och stövlar!

Det var SUPER lerigt men det hör väl ändå till lite och när man väl accepterat det så är det faktiskt inte så farligt som många verkar tro.

Konserterna på fredagen var också bra. Vi såg Håkan, Alesso, Chainsmokers och någon annan DJ som var grym! Men slutade fota efter Håkan för då blev det för grisigt hehe.

Vaknade upp pigg som vanligt på lördagen, åt en stadig frukost och sen bjöd jag över Filippa, min tjejkompis ifrån Norrköping som jag inte träffat på hur länge som helst.

Hade en biljett över så hon fick den i födelsedagspresent (hon fyllde år i fredags)..

Sen var det lunch på takterassen.

Med supergoda pizzor ifrån Pappa Grappa. Tryffelpizzan var magisk och precis vad man behövde efter fredagens festival….

Mmmmm

Sen åkte jag, Filippa och Daniel till festivalen. Har hängt med Daniel hela helgen och har haft så kul med honom. Vi har inte riktigt hängt med varandra så mycket innan utan mer bara träffats på events och liknande men efter den här helgen har vi båda förälskat oss i varandra tror jag.

Vi har även hängt en hel del på mina killkompisar ifrån Norrköpings camp och knappt något med de andra bloggarna. Men det har varit så roligt! Är så glad att jag fick så mycket tid med några av dem denna helgen.

Hade på mig en klänning ifrån Ivy Revel på lördagen! Det är en choker till också men den valde jag att inte ha på mig.

Det här va på Nause, tycker verkligen dom är så bra. 

Daniel, jag och Erik!

Det blev helt magiskt väder på kvällningen (säger man ens så? hehe) Var verkligen i extas när solen sken och Nause spelade Håkans ”din tid kommer”.

Gulliga Daniel! 

(Har som sagt bokstavligt talat suttit ihop med honom hela helgen)

Innan det var dags för konserten jag var mest taggad på (Martin Garrix) så köpte vi munkar med mjukglass. Världens bästa grej ju!!! BESATT!

Sen åkte vi hem i soluppgången! Det var också helt magiskt vackert med dimman och allt. 

I söndags hade jag ju en orimlig ångest och mådde inte så bra så då blev det en lunch på Nybrogatan 38 med Gertrude. Vi åt köttbullar, pratade om allt och inget och efter det kändes det lite bättre. 

Sen tog jag en promenad med Anna också och det gav mig också en dos av energi och kärlek så det var nog det bästa beslutet den här helgen. Är verkligen lyckligen lottad över vilka fina vänner jag faktiskt har. Tack för det. Ni vet vilka min är <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna