Inlägg innehåller reklam för Hannalicious for NA-KD

Köp baddräkten här (klick!)

Nu är vi live med badkläderna, hur roligt? Hoppas ni gillar dem. För er som undrat så har jag allt i small och jag tycker de är normala, aningen små kanske i storlekarna. Bikinitopparna är gjorda så att du kan spänna dem bäst du vill så att även ni som är L i kupan men S runt om ska kunna ha dem. Happy shopping!

Bikini top här (klick!) / Bikini trosa här (klick!)

Detta är nog min absoluta favorit! 

Älskar mönstret <3

Rosa baddräkt här (klick!)

Rosa bikini top här (klick!) / Rosa bikini trosa här (klick!)

Blå bikini överdel här (klick!) / Blå bikini underdel här (klick!)

För att hitta allt i kollektionen —->

Klicka HÄÄÄÄÄÄR!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna