Kommer ju garanterat åka på fler roadtrips med dom här tjejerna för oj vad roligt vi haft. Det tog oss hela 11,5 timmar att ta oss ner till Båstad igår men vilken dag vi hade. Blev upphämtade klockan 06.00 av Lovisa på Gärdet eftersom att vi alla utom hon bor där. Sen begav vi oss från Stockholm…

Lyssnade på allt ifrån Spice Girls till Drake på högsta volym och log stort när folk tutade på oss och vinkade till oss (trodde att de gjorde det för att vi var 4 snygga tjejer i en fet Land Rover Defender)…. Visade sig att vi inte hade lyset på hahah…. 

Efter en timmes bilfärd stannade vi på OKQ8 och tankade och handlade frukost…

Det blev en kaffe, macka och juice!

Sen fortsatte vi mot Jönköping där vi planerat vårt nästa stopp! 

Blev bjudna på fika hos Annas mormor och så gick vi och köpte lite vin på systemet så vi skulle slippa göra det i Båstad sen. Annas mormor lär ju va den mysigaste och goaste människan jag träffat! Så söt!

Två timmar senare hamnade vi i Halmstad där vi käkade lunch på Tillsammans. En liten restaurang precis på vattnet som flera följare tipsat oss om att gå till. Passade på att ringa Millan när jag var i krokarna, ni som läst bloggen vet vem jag menar, en av mina närmsta vänner i högstadiet och gymnasiet. Så hon kom också förbi och sa hej!

Maten var helt okej, lite smaklös. 

Men sötpotatis pommen var god och det var väldigt fint upplagt!

Sen kom vi fram till Båstad och vårt hotell Skansen och lägenheten vi bor i ca 30 minuter senare och vad vi gjorde då kommer i nästa inlägg!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna