Har badat hela två gånger nu och det blir nog ett bad ikväll också. 

Så mysigt!

Det var sån frihetskänsla att bada i saltvatten och doppa håret. Har inte gjort det på sååååå länge (är ju lite utav en badkruka hehe…) Men föredrar ju garanterat att bada i havet till skillnad mot pool.

Hur fin är bilden på Anna och Lojsan? 

Älskar den!

Den gröna baddräkten som jag hade på mig är ifrån Gina Tricot och Annas vita är ifrån Chiquelle.

Det är så fint här nere. Måste hänga mer nere på västkusten! Vill verkligen inte hem till Stockholm. Vill bara fortsätta leva landet-livet i några dagar nu men jag och Lovisa har bokat in träningspass varje dag på lunchen den här veckan. Nu jäklar!!!

Nu ska vi till Torekov och sen blir det räkor och ett glas vitt på balkongen.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna