Nu är jag äntligen hemma ifrån Båstad igen och här kommer den långa uppdateringen om den sjukt roliga helgen jag haft där nere tillsammans med härligaste tjejerna!!! Är ni redo? Förbered er på mycket bilder…

Dag 1 så såg jag ut så här, kände mig riktigt snygg i lackbyxorna! De gjorde succé! Alla berömde mig för dem och frågade vart de var ifrån (länkade i några inlägg nedan)…

Har fotat med min lilla kompakt-kamera typ hela helgen och förstår inte varför jag inte använt den mer till att fota med när jag är på vift och ej orkar släpa på min stora systemkamera. Brukar bara vlogga med den men bilderna blir ju riktigt bra de också.

Hade många bekanta på VIP:en så det var superkul att hänga där. Och bästa konserterna på fredagen var ju garanterat Oskar Linnros och Icona Pop (har ni hört deras nya låt GIRLS GIRLS? Älskar sen och kommer tänka tillbaka på den här helgen varje gång jag hör sen). 

Såg Linnros senare på Pepes så var tvungen att gå fram och säga hej och ge honom en komplimang för hur mycket jag tycker om honom och hans musik.

Finaste gullan hade på sig min jumpsuit. Alltså ni fattar inte hur roligt det känns att ens vänner gillar kläderna jag designat så mycket att de till och med använder dem på sådana här tillfällen där man som bloggare ofta tänker igenom sina outfits flera veckor i förväg. Blir så glad!!!!

Den finns kvar att köpa här (klick!)

Efter att Icona Pop sedan avslutade festivalen så gick vi hem och bytte om för en utekväll på Pepes och Kristallrummet. Det roligaste stället att gå till i Båstad enligt mig! Det var kul men tjejerna var lite trötta så gick hem rätt skapligt första kvällen.

På lördagen vaknade vi utvilade runt 10 och åkte och handlade frukost (vi visste inte att det ingick hotellfrukost även för oss då vi bodde i en lägenhet på hotel Skansen…) Det var mysigt dock med lite tjejsnack och frulle på golvet.

Sen gick vi och tog oss ett bad i havet för att piggna till lite! Det var så härligt! Om ni har tips på bra badställen nära stan här hemma i Stockholm så för ni gärna berätta mer! Blir galen på att jag ej vet några bra. 

Båstad är himla mysigt när solen skiner men dessvärre har det varit rätt mulet hela helgen förutom på eftermiddagarna då solen kikat fram.

Den andra festivaldagen var snäppet roligare för då fick vi till och med gå Backstage och hänga lite. Det var kul och jag och Lovisa försökte övertala alla att det skulle bli succé om vi fick göra en varsin stagedive haha! De som jobbade där höll inte riktigt med däemot hehe..

Efter Vigilands avslutning så gick vi tillbaka till vårt hotellrum och helt plötsligt var det fullt hus. ALLA kom till vårt rum och så blev det en stökig förfest! Var säkert 15 pers.

Sen avslutade vi kvällen ännu en gång på Pepes! Varför bryta ett vinnande koncept kände vi. 

På söndagen blev det bad igen…

Såg ni vår live-sändning?

Man kände sig så fräsch och pigg efteråt! Det är ju något med havet och saltvattnet efter att man varit ute en helkväll. Inte sant?

Och sen började magen kurra så då gick vi till Pepes för lunch. Åt tacos men tyckte den var smaklös så nallade lite av tjejernas pizzor istället som var riktigt smarriga. De var helt sinnesjukt stora däremot så tips är ju att dela två stycken på en om man inte är riktigs matvrak som oss haha.

Sen blev vi sugna på glass så då åkte vi bil i 40 minuter enkel väg ända bort till Halmstad för att käka på Riccardo’s som alla pratat så mycket om. Det skulle tydligen ha fantastisk hemmagjord glass på en mysig liten gård lite utanför stan och mysigt var det men glassen blev vi faktiskt lite besvikna på ändå. Den var absolut god men det var ju inte värt en 40 minuters bilresa haha.

Det var väldigt mysigt att bara sitta i gräset i solen och prata om helgen tho… Får sån ångest av tanken på att halva sommaren redan gått. Det har ju knappt varit varmt?

Lämnade sedan av Moa på tågstationen i Halmstad och åkte tillbaka till Båstad där vi satte oss på balkongen ute i kvällssolen och pratade i säkert två timmar om allt och ingenting. Vi satt bland annat och diskuterade vad vi tycker om alla bloggare men det blev så tråkigt för det enda vi hade och säga om alla var att alla är så himla fina och gulliga. Det är faktiskt helt sjukt men de flesta i blogg-världen är faktiskt riktigt fina och genuina människor. Jag menar trots att vi varit typ 10 tjejer som hängt den här helgen så har det liksom inte varit några intriger what so ever. Det är imponerande!

Det är så mysigt när man träffar personer som man bara klickar med direkt också. Lovisa och jag känner ju faktiskt inte varandra så bra egentligen men efter den här helgen så känns det verkligen som att vi känt varandra hur länge som helst.

När klockan började närma sig 22 insåg vi att vi var tvungna att skynda oss om vi skulle hinna köpa middag innan matbutiken stängde. Tanken var ju att vi skulle äta räkor men charken var ju givetvis stängd så det blev lite annan plockmat istället. Blev så besviken över att jag inte fick några räkor som jag sett fram så mycket emot men det här blev gott det också.

Sen somnade vi gott och riktigt mätta runt 01…

 Idag när det var dags att bege sig hemåt så stannade vi i Gränna på glass och sen försökte vi bränna på så fort som möjligt så att det skulle slippa ta 11,5 timmar att komma hem som det tog att åka ner haha.

På vägen hem så analyserade vi Oskar Linnros och Maggios album de släppte efter att de gjort slut. Fick rysningar flera gånger. Hur mysigt är det inte att analysera låttexter? Speciellt när det handlar om kärlek.

Ja, det var väl min helg! 

Riktigt roligt, ångrar inte en sekund att jag åkte ner trots att jag tvekade hela veckan efter min hårda Bråvalla-helg. Men nu blir det tre relativt lugna veckor innan det bär av till Ibiza. Åker nog till och med ner lite tidigare dit tillsammans med några andra vänner för att ta det lugnt och bara sola och bada innan resten av tjejerna kommer ner.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna