Okej nu kanske rubriken låter mer dramatisk än vad sanningen egentligen är men bokade precis om mina biljetter till Ibiza då jag känner att jag verkligen behöver lite semester i sommar så istället för att bara vara på Ibiza i en vecka så bokade jag på en extra vecka.

Först tyckte jag att det kändes ovärt att betala så mycket pengar för en vecka till på samma ställe men sen så kom jag fram till att jag faktiskt gör det här för mig själv och för att jag vill ha en riktigt semester även i sommar. Förra sommaren var ju verkligen magisk med de 5 veckorna jag spenderade nere i södra Europa! Det blir liksom inte lika stressigt då.

SJÄLV PÅ IBIZA? Ja de två första dagarna så kommer jag vara själv och sedan kommer två kompisar ner. Kommer då bo första veckan på den norra/ lugna delen av ön vilket ska bli sååå mysigt. Sen så kommer ju tjejerna och då bor vi typ i mitten av allt.

Har längre funderat på att boka en resa själv men efter att jag spenderade två dagar själv i New York för något år sedan så har jag tyckt att det känts lite jobbigt för kände mig så ensam då. Men kom fram till att det bara känns jobbigt om man är kvar själv efter att alla åkt hem istället för att man kommer ner tidigare än alla andra. Inte sant?

Så ja nu blev det ju exakt två veckor kvar nu! Fan vad jag längtar!!! 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna