Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Annas födelsedag så därför tänkte jag ägna ett inlägg åt henne och vår fina blomstrande vänskap. Hoppas ni kommer att gilla inlägget!

För er som inte varit med så länge så har vår vänskap en väldigt rolig och lång historia. Det hela började med att jag skrev på min Instagram att jag sökte någon att resa Sydamerika med då ingen av mina vänner varken hade tid eller råd för det just då. Då skriver Anna till mig att hon och hennes bästa vän (Olivia, som ni också känner) skulle göra en liknande resa och att jag var jättevälkommen att följa med. 

Kort därefter ses vi på en lunch i Stockholm och några veckor senare bokar vi en 5 veckors lång resa tillsammans utan att vi egentligen kände varandra alls. Vi verkade dock glömma bort att det var Sydamerika vi skulle resa runt i för det hela slutade ju med att vi var mestadels i USA… haha

Den 16e September 2015 lyfte flyget mot New York där vi spenderar en vecka och verkligen får lära känna varandra. Vi var ute sena nätter och turistade på dagarna. Den veckan i New York är fortfarande en av de roligaste veckorna i mitt liv. Vi festade med världskända basketspelare, blev bjudna på middagar hit och dit, var ute till 05 på morgonen, lärde känna människor och åt långa bakis-bruncher i Soho.

En av våra roligaste utekvällar den veckan var när vi var på Bounce och festade med snygga, långa, mörka basketspelare. De var så roliga också och mot slutet av kvällen fick vi reda på att en av dom var James Harden (Khloe Kardashians ex).

Sen fortsatte vi festen och åkte vi till Las Vegas där vi firade min 21-års dag, åkte helikopter, var på beach-clubs…

Och lyckades hamna bakom DJ-båset när min favorit Martin Garrix spelade på Omnia

BÄSTA födelsedagen någonsin!

Efter det spenderade vi två harmoniska och lugna veckor i Mexico där vi lärde känna varandra med på djupet, följt av 10 dagars äventyrande på Jamaica där vi träffade Usain Bolt, trodde att vi skulle få åka lyx yacht men hamnade på en fiskebåt, åt fisk till frukost och levde som en typical Jamaican eftersom att vi bodde hos gulligaste Jamaicanska familjen.

Och sen så avslutade vi på topp med 5 dagars fest a la Miami style

Var på strippklubb med Floyd Mayweather, gick in bakvägen, till ett avskilt rum som snabbt fylldes med så mycket dollarsedlar att det knappt gick att gå på golvet. Blev eskorterade ut ifrån klubbar i ett långt tåg av livvakter, hängde i hans penthouse, nattkäkade på Wendy’s och blev behandlade som superstars.

När man spenderar 5 så intensiva veckor tillsammans med någon annan så är det nästan svårare att inte lära känna varandra utan och innan än att faktiskt göra det. Vi gjorde ju allt tillsammans, hela tiden, så det är klart att vi blev nära och att vi berättade våra livshistorier för varandra, pratade om första kärleken, skrattade och grät tillsammans och hjälpte varandra när något var jobbigt.

Och idag är hon en av mina närmsta vänner. Hon vet typ allt om mig och trots att vi ibland blir lite irriterade på varandra eller små tjafsar om skitsaker som vem som vet snabbaste vägen (minns ni i Miami när vi skulle till Whole Foods haha?) så älskar jag henne som en syster.

Det jag beundrar mest hos Anna är hur hon alltid ställer upp no matter what. Har hon sagt att hon ska komma så kommer hon och det uppskattar jag verkligen. Hon är inte den vännen som bangar i sista sekunden, hon prioriterar verkligen mig när hon vet att något är viktigt för mig, kan inte ens räkna på fingrarna hur många gånger hon tagit ledigt från jobbet för min skull.

En annan av Annas finaste egenskaper är hur omhändertagande hon är. Säger alltid åt henne att hon skulle bli världens bästa sjuksköterska och att jag önskar att jag får någon som henne som tar hand om mig när jag blir äldre. Hon får en alltid att känna sig älskad, omtyckt och betydelsefull och hon bryr sig verkligen om dom som står henne nära och kommer alltid med dom klokaste och bästa råden när något tynger en. 

Sen är hon ärlig också. En egenskap som både kan vara till hennes fördel och nackdel. Men mesta dels till hennes fördel. Sen jag lärde känna Anna har jag blivit mycket duktigare på att säga ifrån och berätta för mina vänner direkt när något känns fel. Hon har lärt mig att det är superviktigt att kommunicera ut missförstånd direkt istället för att gå och älta det och det är jag jätte tacksam för. Jag tycker liksom att vi kompletterar varandra väldigt bra Anna och jag. Hon är hård, jag är mjuk, hon är realist, jag är en drömmare, hon är en tänkare, jag är uppe i min egna lilla värd osv. Fattar ni?

Tack Anna för att du är du och grattis på födelsedagen <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna