Har precis anlänt till Göteborg och överraskat Anna och wow vad glad och överraskad hon blev hihi!! Jag och Lojsan har varit så nervösa över att hon skulle märka att det var vi. Men NEJ hon blev så överraskad. Jag var helt utesluten. Här kommer konversationerna jag haft med Anna och min andra nära tjejkompisar under dagen som hjälpt mig dölja detta!

När jag ringde Anna imorse och sjöng för henne så berättade hon att hon skulle bli överraskad och att hon skulle vara på bussstaionen klockan 14.50! Jag låtsades självklart som ingenting…

Sen skrev Filippa och frågade hur det gick med överraskningen…

Sen hets-smsade jag Olivia och sa åt henne att ”Anna tror att det är du som överraskat henne, du måste svara henne smart”.

Och så pratade jag självklart med Dani också som hjälpte mig lite på traven. Bästa Dani, hon vet ju hur dålig jag är på att ljuga….

Nu ska vi ha världens roligaste fredag!!!! Hörs imorgon!!!!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna