Är hemma hos mamma och pappa i Västerås för att ta det lugnt resten av helgen men givetvis måste jag berätta om gårdagen innan jag gör något annat. Överraskade ju som sagt Anna med ett hejdundrande födelsedagsfirande och är så nöjd över att hon inte hade en blekaste aning om att det var jag som styrt allt. Trodde verkligen inte att jag skulle klara det med tanke på hur dålig jag är på att ljuga (ja, ännu sämre när man känner mig till och med)…

Vilket fall så hade jag fixat ett rum åt oss på Hotel Bellora Göteborg som ligger mitt på avenyn. Och när jag och Lojsan kom dit så hade de fixat med ballonger, blommor och bubbel på rummet för Anna. Så gulligt!

Fick även ett varsitt glas bubbel till ankomsten i Receptionen…

Hela överraskningsprocessen har jag filmat så lägger upp vloggen idag eller imorgon. Den är så mysig! Ni kommer älska den. Den är väldigt jag och min personlighet speglas väldigt bra i den tycker jag. Vilket fall så såg Lovisa och jag ut så här under kvällen!

Vi startade födelsedagsfirandet med en flaska bubbel på Belloras fantastiska takterass! 

Tack livet för dessa tjejer!

Så glad för att jag hittat en ny tjejkompis som jag tycker så mycket om (Lovisa alltså).

Kan inte fatta att jag inte varit på Belloras takterass förut? 

Den var såååå himla mysig.

Drog i alla trådar jag hade för att försöka få bord på TOSO, (som ändå är en av Göteborgs bästa restauranger) med så kort varsel och till slut lyckades jag. Tack Emelie! Så dit bar det sedan av för middag.

Vi hade härligaste middagen fylld med skratt, god mat och fantastiska drinkar. Mina favoriter drinkvägen blev helt klart ”Gingertinin” och ”Bite of New York”. På matfronten får råbiffen och crispy rice biten 5 stjärnor.

Ett litet roligt sidospår… 

När vi kom till TOSO såg jag Jarno, grundaren av Nelly och nu NA-KD så gick fram och hälsade på honom och resten av NA-KD gänget. Han berömde mig för kollektionen flera gånger och mot slutet av kvällen så kom han över med en flaska champagne till oss. Det gjorde mig så himla stolt. Över mig själv och över bloggen och hur långt den har tagit mig. 

Det är så roligt det där. Hur jag ibland hamnar i dom där situationerna jag aldrig någonsin hade vågat drömma om när jag var yngre. Inte hade väl jag trott att jag skulle få designa min alldeles egna klädkollektion för en av Sveriges största webb-butiker. Och inte hade jag väl heller kunnat tro att Jarno faktiskt skulle komma att veta vem jag är och vad jag går för. Har faktiskt sett upp rätt mycket till honom de senaste åren, noggrant lyssnat på podcasts med honom där han berättat om sitt entreprenörskap och hur han gjorde Nelly.com så framgångsrikt osv. Så att höra honom berömma mig för mitt arbete med kläderna betydde verkligen jättemycket för mig.

Finaste jäntorna!

Tycker det är så roligt för så fort Moa börjar hetsa med ett uttryck så börjar jag säga det. Ni som också följer Moa på sociala medier vet säkert vad jag menar. Det jag slänger med just nu är uttrycket ”ge upp”

Efter middagen fortsatte vi mot Brasserie Lipp där det blev ett pittstopp och en ”hotshot on the go” påväg till klubben Port Du Soleil. 

Såg Otto KnowsBråvalla och tyckte hans framträdande var ett av de bästa så jag var riktigt taggad på kvällen. Det var så nice att vi stod precis vid DJ-båset också! Hade man sträckt sig lite hade man kunnat byta låt haha.

Gulle Gertrude var där också! Världens bästa människa typ. Har på riktigt inget ont att säga om den tjejen. Hon är bara genom-go rakt igenom och hon var också lagom taggad på Otto. 

Det blev en riktig dunder-utgång och ett riktigt bra födelsedagsfirande för Anna Banana synd bara att kvällen gick alldeles för fort. Hade önskat att den var dubbelt så lång. Men gud, jag hade det så roligt!!! Göteborg I’ll be back soon. På tok för mycket snygga män där nere på Västkusten alltså. Visst?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna