MIN HELG I BILDER

Ni har ju stenkoll på vad jag gjorde i fredags, men här är en bild på mig och Lojsan som ni inte sett ännu. Vi stod och väntade på Anna som var uppe och bytte om och så kom en gullig bloggläsare fram och sa hej så då bad vi henne ta en bild på oss.

För er som undrat så kommer min klänning ifrån Zara och mina klackar ifrån IvyRevel.

I lördagsmorse åkte Lovisa hem tidigt till Stockholm igen medan jag och Anna var kvar lite längre, åt frukost på hotellet och tog sedan med oss en varsin kopp kaffe och te upp på takterassen. Det var så nice för det var helt tomt där så tidigt på morgonen.

Det var jättemånga som frågade på snap vart det här var och det var ju då som sagt på Hotel Belloras takterass där vi även var kvällen innan och drack några glas bubbel innan middagen. Stort Göteborgs-tips!

Det var världens härligaste väder i lördags så gissa om det var aningen segt att sitta på ett tåg i flera timmar medan man såg andra som badade och hade picknick i solen på snapchat…

När jag kom hem till mamma och pappa i Västerås fick jag mig dock en dos av sol. La mig ute på altanen och sen bjöds det på grillat älgkött med sötpotatis. Hela familjen var samlad och det var faktiskt väldigt länge sedan vi åt en middag tillsammans. Skulle tippa på att senast var när vi var i Marbella i slutet av april sjukt nog.

Sen blev det söndag och frukost i morgonsolen. Det var jag som stod för frukosten, brukar bli så för det är ju det enda jag är någorlunda bra på i köket haha. Har dock börjat laga mer och mer mat så mina husmorskunskaper är på bättringsvägen om vi säger så.

Sen gav jag mig ut på en springtur i regnet. Det var så himla skönt att springa i renget det enda som stressade mig var att telefonen skulle bli blöt men tror den klarade sig ganska bra.

Resten av kvällen beställde jag kläder inför Ibiza och jobbade. Jag känner mig superstressad över en grej jag håller på med så jobbar princip med det några timmar varje dag just nu för kan inte lägga ifrån mig det innan det känns perfekt.

Hur har er helg varit? Nu väntar en rätt lugn vecka men som egenföretagere är det alltid svårt att lägga ifrån sig jobbet så det lär bli en hel del jobb också. Speciellt med tanke på den här jobb-grejen som tynger mig en del just nu..

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna