Hej mina små hjärtan!

Efter mitt köttiga morgonpass med Lojsan igår så kände jag mig lite dåsig. Men brydde mig inte i det utan fortsatte på i mitt vanliga tempo och träffade Dani och Alexandra (Humlan) på en lunch. Vi satte oss på Café Crème.

Det blev en lax- och räksallad för min del och tjejerna tog en carbonara och en club sandwich. Känner mig så tråkig som alltid äter sallad numera men försöker verkligen komma i form lite här nu inför Ibiza och det går väl sådär med tanke på att jag mådde ännu sämre efter lunchen…

Så Dani kom den briljanta idéen att vi skulle springa förbi Joe and the Juice och mixa mig en riktigt nyttig juice. Killen bakom disken gjorde mig en specialare så det blev äpplen, citron och ingefära och den smakade riktigt bra faktiskt.

Hade på mig en klänning ifrån H&M för alla er som undrade på Snap igår. Dessvärre köpte jag den förra sommaren så antar att den inte finns kvar att köpa längre.. Skorna är ifrån Mango!

Vilket fall så mådde jag ännu sämre efter juicen så gick hem till Dani, la mig i hennes säng, fick låna en tjocktröja och så tog vi tempen och mycket riktigt så hade jag ju feber så blev sängliggandes resten av kvällen. Snackade lite FaceTime med en killkompis ifrån London och tittade på usla klipp på Facebook. Dani skickar mig ca 3-5 klipp om dagen på Facebook och jag kollar aldrig på något för jag tycker de är så dåliga men brukar ändå svara hahhaha, så hon ej ska bli ledsen haha.

Det var ändå så fint för Dani tog verkligen hand om lilla mig lite igår, så till middag bestämde jag att vi skulle göra pizza på tortillabotten. Vi gjorde ca 6 stycken olika pizzor med en massa olika fyllningar men den godaste blev helt klart den enklaste av dem alla. Alltså den vi bara hade tryffel salami och ost på.

Så glad att jag har dig i mitt liv Dani. Du är nog den mest omtänksamma människan jag någonsin träffat to be honest och det är den finaste egenskapen av dem alla.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna