Idag hade jag på mig den här enkla men snygga outfiten. Allt är dessvärre flera år gammal så finns inte längre att få tag på. Blusen är ifrån Forever 21, kjolen ifrån Missguided, väskan ifrån Zara och skorna ifrån Din sko.

Har varit hos frisören, ätit lunch med Dani, sprungit några ärenden på stan och haft en lång möte tillsammans med NA-KD. Någon som vågar gissa vad som är på G? Hehe. Det är väääääääldigt exciting I can tell you!

Nu tänkte jag kanske möta upp Emma och Dani på en kopp te, och sen packa väskan inför landet imorgon samt lägga upp före och efter bilder på mitt hår. Såg att någon önskade att få se hur mitt hår ser ut utan löshår så har fixat det idag. Spännande va? Glöm förresten inte att kolla min snap och instastory. Visar upp några plagg som fortfarande finns att köpa ifrån min kollektion där. You’ll love it och det ger er en rättvisare bild av hur kläderna ser ut på mig!

Puss på er!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna