Det är sent nu men kan inte sova så passade på att redigera lite bilder ifrån dagen och uppdatera er eftersom att ni är mina favoriter! Det är ändå lite mysigt att göra blogginlägg. Redigera bilder, skriva och berätta om dagen osv.

Just nu är jag ute på Lovisas killes landställe (som ni ser i rubriken). Ska vara här hela helgen och det är fullrulle här ute. Tror vi var hela 9 stycken som käkade middag, så mysigt. Älskar när det är öppet hus för då känner man sig alltid så välkommen. Vilket fall så tänkte jag berätta lite om dagen.

Direkt när vi kom ut till landet så la jag och Lovisa oss på bryggan i solen och snackade skit. Vårt mission den här helgen är och har varit hela veckan att vi ska få en varsin tan. Vi pratade om allt möjligt men en sak som jag inte kan sluta skratta åt är när vi frågar Lovisas kille Buster om bilar och skillnaden mellan en Landrover, Range Rover och Defender och han förklarar (pedagogiskt så att vi enkelt ska förstå) att en Landrover är som märket Chanel, Range Rover är som en boybag och en Defender är som en classic flap bag.

När vi hade den här diskussionen kände jag mest, oh herregud om någon hade hört mig och Lovisa nu och hur bra vi tyckte att denna förklaringen var hahha. För den var ju det. KLOCKREN! För nu har jag äntligen förstått skillnaden mellan alla dessa märken och namn.

Middagen såg ut så här och potatissalladen får 10 poäng. Lovisa berättade redan i matbutiken när vi handlade påvägen ut om hur god potatissallad hennes killes mamma gör och den levde upp till alla förväntningar.

Efter middagen hoppade vi i båten för att….

Hämta Anna, som tog bussen ut hit efter jobbet!!!!

(Landstället vi är på ligger på en ö)

Hur fin solnedgång på vägen tillbaka?

Resten av kvällen spenderade vi på bryggan..

Tjejsnack, popcorn och skärgården.

Snälla berätta mer om ni har en bättre kombo, för jag tror inte det finns någon.

Godnatt! <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna