Igår gav vi oss på Lojsans nya våffeljärn för att grädda lite våfflor till frukost. Men det gick sådär, för det första tog det oss ca 40 minuter att göra smeten och sen så måste vi ha missat någon ingrediens eller trott att järnet var varmt när det inte var det för en våffla tog ca 15 minuter att grädda och då var den knappt färdig efter den tiden heller haha..

Sirapsbrödet och avokadon blev vår räddning. Har ni någonsin ätit sirapsbröd? JAG DOG. Har nog ätit det tidigare men visste inte vad det hette men nu har jag ju hittat mitt nya favoritbröd. Satan i gatan vad gott det är!

Smilla hjälpte också till i köket hehe…

1,5 timme senare blev frukosten äntligen klar… och då hade vi bara lyckats få till två någorlunda bra våfflor… Hur sämst kan man vara? Haha. Men det måste varit något fel på järnet….

Efter frukosten gick vi och la oss i solen nere på bryggan, så mysigt för det var så tyst. Även fast man inte märker av eller stör sig på ljudet i stan så känns det verkligen så lugnt och skönt när man kommer ut på landet och det bara är tyst.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna