Inlägg innehåller adlinks

Som sagt så var gårdagen typ den bästa dagen på hela sommaren hittills. Det var fantastiskt väder, vi hade ingenting inbokat och allt var bara perfekt. Efter några timmar i solen så blev vi alla lite rastlösa däremot så då bestämde vi oss för att åka båt bort till Motorverkstan för en liten aperitif innan middagen. Smilla var med och vi åkta Snipa bort med Lovisas killes föräldrar med vänner.

Båten vi åkte ser ni till vänster, det var så härligt för den går väldigt behagligt i farten vilket innebär att man slipper att håret blåser åt alla håll och kanter och att det blir för kallt med vinden.

Lojsan hade på sig min design (baddräkten alltså).

Den hittar ni HÄR (klick!) och jag rekommenderar att ta en större storlek. Jag tyckte M satt så mycket bättre än S på mig då den är rätt liten i rumpan. Men fasen vad snygg den är. Urringningen har verkligen en perfect cut.

Sen lånade jag Lovisas klänning ifrån NA-KD.

Den hittar ni direktlänk till här (klick!), jag har själv beställt den i alla färger nu inför Ibiza för att jag tyckte den var så himla fin och satt så sjukt bra.

Jag menar titta på den!

Och titta på utsikten ifrån restaurangen! Detta var helt klart den mysigaste lunchen/ aperitifen på hela sommaren också. Strålande sol, god mat och trevligt sällskap med utsikt över vattnet. Kan det bli bättre?

Åt även här lite rökta räkor med aioli som jag och Lovisa delade på. 

Det var riktigt gott!

Väldigt mysigt och lantligt ställe också och det gillar man ju. Är man landet ska det vara som på landet. Det finns ju exempelvis inte någon riktig toalett ute på landstället jag varit i helgen så ni förstår ju säkert hur det har gått till hehe. Det fanns dock en förbränningstoalett som man kunde använda vid särskilda behov 😉

När vi kom tillbaka till landet satt vi några timmar i eftermiddagssolen och sedan började Buster med middagen. Det blev wok och den var sååååååå god. Älskar wok, min pappa brukade alltid göra det när jag bodde hemma.

När maten var klar, sprang vi i stort sett dit haha!

Och resten av söndagskvällen spenderades med en godispåse, en kopp te och lite Solsidan. Sen försökte vi också stalka upp en kille vi såg på kite tidigare under dagen på Instagram men tror inte att vi fått tag på rätt kille.. Det var nämligen en kille som åkte kite när vi var påväg bort till Motorverkstan med båten och grabbarna i båten blev måttligt imponerande vilket han förmodligen märkte så då kom han och åkte alldeles intill oss och både jag och Lojsan blev hur chockade som helst över hur snygg han var så därför försökte vi leta upp honom men utan vidare lycka.. Tänk om han var mannen i mitt liv? Haha skämt å sido, men det hade ju varit kul om jag hade hittat honom.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna