Är hemma i Stockholm igen efter världens mysigaste helg på landet. 

Det har varit så mysigt och välbehövligt och nu kommer en liten update om helgen!

Vi börjar med lördagens middag på Sandhamn

Åkte dit med båt ifrån Lovisas killes landställe och det tog ca 20 minuter. 

Promenerade först runt i hamnen och sedan åt vi middag på Monrad’s.

Jag lånade Lojsans tröja ifrån H&M och jeansen är ifrån River Island. Många har även frågat om sandalerna jag har haft på mig hela helgen och de är ifrån Din Sko. Anna blev även utbytt mot Josse (som ni ser till vänster), en av Lovisas närmsta tjejkompisar. Anna var tvungen att åka tillbaka in till stan och jobba på lördagen.

Hur fina?

Åt bakad potatis med skagenröra och sen beställde jag in lite rökta räkor med aioli eftersom att jag längtat efter att få äta det enda sedan Båstad för två veckor sedan. Sen unnade jag mig ett glas rosé också.

Efter middagen tog vi en glass och gick till en utsiktsplats och kollade på himlen.

Det blev mjukglass med Tuttifrutti-strössel och Nutella kräm.

Gillade verkligen Sandhamn, vill absolut åka tillbaka dit senare i sommar när det förhoppningsvis blivit lite varmare om kvällarna också. Sommaren har ju typ inte kommit än? Igår (söndag) var första dagen på hela sommaren som jag verkligen fick sådan där riktig sommarkänsla.

Åkte sedan båt hem i mörket, gjorde en kopp te när vi kom tillbaka till stugan och gick sedan och la oss. 

Jättemysig och lugn kväll!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna