Sent i söndagskväll kom jag och Lovisa på att vi inte hade åkt någon vattenskoter på hela helgen så satte på oss en varsin rosa tjocktröja och åkte ut och körde lite. Men ska jag vara helt ärlig så satte vi även på oss ett par byxor efter att vi bett Buster ta ca 50 bilder på oss innan vi for iväg (life of an insta boyfriend) hahah… 

Det blev några schyssta foton tho så det var ju värt att frysa lite om fötterna ändå!

Tack för mysigaste och bästa helgen Lovisa, Buster och Busters familj. Jag har haft det så härligt och skönt och blivit serverad mat och annat precis som på fem stjärnigt resort haha. Känner mig också typ redan som en i familjen, alla har varit så välkomnande, enkla och mysiga och är inte det den finaste egenskapen av dem alla? Ni vet när man faktiskt känner att man kan gå och ta ett glas mjölk ur kylskåpet när som helst utan att känna sig dum eller i vägen. Precis så har hela helgen varit. Det är nästan så att jag kommer sakna alla.

Puss!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna