En grej som både kan vara väldigt roligt men också lite jobbigt med min tjejkompis Dani är att hon gärna vill ha med sig en vän när hon exempelvis ska uträtta ärenden, göra naglarna, hämta paket eller liknande. Igår övertalade hon mig exempelvis att jag skulle följa med henne medan hon gjorde naglarna, vilket slutade med att jag satt där i hela två timmar och väntade. Visserligen så jobbade jag och ringde några samtal medan, men med handen på hjärtat hade jag ju jobbat bättre hemma.

Däremot är det väldigt mysigt när det blir ombytta roller och hon kommer och överraskar med lite sällskap medan jag satt på Daisy Grace Conceptstore på Sveavägen och fick fötterna fixade inför Ibiza igår.

Har aldrig varit på just den salongen förut utan bara på den inne i Sturegallerian men älskade den, det var så fräscht och man ville liksom bara hänga kvar där hela eftermiddagen för att det var så hemtrevligt.

Nu är fossingarna good to go inför Ibiza imorgon!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna