Inlägg innehåller adlinks

Igår styrde jag och Dani en mysig bästis-picknick i Humlegården i solen.

Hade på mig en skjorta ifrån Topshop och ett par shorts härifrån (klick!)

Vi tog självklart våra fina, pastellrosa cyklar dit. 

Har fått låna dem av Book a treat hela sommaren (nä, jag vet det har ju ingenting med cyklar och göra egentligen haha utan det är ju en app som man boka skönhetsbehandlingar via).

Hade handlat en färsk baguette, salami, mortadella, jordgubbar, philadelphia ost, mörk choklad och en varsin kombucha dryck. Det var så gott, speciellt brödet för det var alldeles varmt och n

Min stjärna!

Solen gassade på så försökte få lite färg samtidigt. Har dock bränt sönder läpparna i helgen… Någon som har tips på vad jag ska smeta på dem för snabbare läkning? Det gör så himla himla ont och de är alldeles uppsvällda. Börjar få blåsor nu också….

Lyckades verkligen matcha min outfit med all rekvisita för picknicken haha. 

Både filten och cyklarna liksom!

En annan grej jag skulle vilja ha lite tips på är vart jag kan hitta snygga, enkla och äkta ringar som påminner lite om dom Dani har här ovan? Jag använder ju ringar dagligen så skulle verkligen vilja ha ett par fina till för just nu har jag bara två i äkta guld och diamanter.

Sen cyklade vi bort mot Sveavägen, hade pedikyr-tid bokad (men mer om det i nästa inlägg).. 

Hade verkligen mysigaste måndagen igår!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna