Hola från Ibiza!

Min första dag på den här fantastiska lilla ön har varit så rogivande, lugn och mysig. Direkt när jag kom till hotellet Barcelo Portinatx så packade jag upp och fixa lite på rummet (bor på norra delen av ön, i Portinatx nu första dagarna). På bilden kan ni se min fina kimono-klänning som kommer ut i massvis härliga, somriga färger nästa vecka. Denna är i magenta, men ser ut som den chock-rosa som vi också släpper.

Här är min sköna säng som jag just nu intagit för en godnatts sömn och lite Prison Break men innan jag gör det ska jag bara visa er några till bilder ifrån dagen och berätta vad jag hittat på.

Efter uppackningen av väskan gick jag till poolen och sov två timmar i solen. Gick trots allt upp redan klockan 04.45 imorse. Sen förflyttade jag mig ca. 20 meter till poolbaren/ restaurangen för en mozarella sallad i skuggan.

La mig i solen ytterligare någon timme och sen gick jag på upptäcksfärd.

Det verkar vara en väldigt liten by det här, men jag gillar det. Det är verkligen lugnt också om man jämför med Envissa hehe… Så nice för det är lugnet jag behöver den här första veckan. Längtar dock redan till de två första vännerna anländer på fredag eftermiddag.

Utsikten ifrån min balkong!

Beachen här nere vid hotellet!

Inhandlade sedan lite middag på ett litet supermarket. Det fanns fasen INGENTING så det blev bröd, Philadelphia ost och salami och sen en liten påse Doritos med yoghurt dipp till middag. Det känns så tråkigt att sätta sig på en restaurang och äta själv så det lär bli samma middag imorgon haha.

Har sedan pratat i telefon med Filippa (Justin Bieber) i 2,5h timme. Vi båda käkade middag ensamma fast på olika håll så det var mysigt. Nu har hon även sålt in att jag måste se nya säsongen av Prison Break. Så ni förstår ju vad jag kommer göra resten av kvällarna här på semestern…

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna