Hannalicious 2.0

Det blev en kort men rolig vistelse här på Devote igen men den 1e Augusti (alltså imorgon) är det dags att ta bloggen till en ny nivå. Till något mer. Därför kommer jag from 1e Augusti att ha en helt egen plattform och det finns så mycket spännande och roligt jag kommer kunna göra med den vilket jag ser otroligt mycket fram emot. Det kommer främst bli enklare för er att hitta mina reseguider, restaurangtips och annat som ni frågar mig mycket om. Kommer även ha min egna lilla shop där ni kommer kunna köpa min design, och min favoritprylar. Så det här kommer bli hur roligt som helst!

Ni får gärna också komma med tips och idéer på vad ni hade velat se i den nya bloggen, vi kan göra vad vi vill nu när jag har möjlighet att bygga min plattform/ blogg precis hur jag vill. Så låt inspirationen flöda! Vilka flikar vill ni se? Vill ni kanske ha en geo-taggning på posts precis som jag gör på Instagram så man kan se exakt vart bilderna är tagna? Ja, you name it!

Vi ses på den nya sajten den 1e augusti!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna