Ushuaia i onsdags då… Axwell och Ingrosso spelade och jag var så taggad på kvällen för hade ju haft två superlugna veckor innan eftersom att jag ville spara mig lite inför den här resan. Bilden ovan är ifrån taxin påväg till Sir Rocco där vi åt en tidig middag tillsammans med alla mina killkompisar som jag hängt med här innan mina ladies flög ner.

Drack en Amaretto Sour för första gången i mitt liv och har nu blivit besatt.

Skulle nästan vilja påstå att den får en delad första plats med Moscow Mule.

 

Så här såg middagen ut. Burrata sallad.

Burratan här e såååå freakin god!

Hur snygga vänner har jag inte?

Efter ca 2,5 timmes lång middag gick vi bort till Ushuaia där vi hade livets kväll. Alla var där och det hela slutade med att vi gick på en in officiell Backstage efterfest med typ varenda DJ som spelar på Ibiza i sommar haha. Och vi stänger nog det kapitlet och den kvällen där tror jag… Men om vi hade kul? Vill göra om det igen.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna