Imorse bestämde vi oss för att åka till Destino för en heldag vid deras pool som är magisk. Destino är ett utav de härligaste hotellen på Ibiza men också väldigt dyrt så vill man inte lägga pengar på att bo där tycker jag garanterat att man ska åka dit och äta lunch eller betala för en solosäng.

Det är väldigt avslappnad stämning vid poolen och lugn lounge musik så det är inte som Nikki Beach liksom. Men idag hade de någon stor fest senare så musiken blev bara högre och högre ju längre in på eftermiddagen det blev.

Hade på mig en baddräkt ifrån Madlady, hatt köpt här på Ibiza, kjol ifrån Asos och Mollys strandväska. Måste köpa mig en sådan här strandkjol själv i både vitt och svart för den jag har på mig är Olivias men tycker den är så fin. Den gjorde ju typ hela min outfit.

Efter någon timme i solbädden så beställde vi in wagyu beef tryffelburgarna. De är så himla saftiga och goda, åker ni till Destino måste ni äta dem. Åt dem förra året också.

Hungriga tjejer!

Alltså hur snygga är inte dom här pom pom väskorna?

Behöver en egen genast! Var på stan och kikade lite igår men imorgon ska jag köpa mig någon.

En solsäng kostar ca 900 per person. Men då får man också spendera det vilken man enkelt kommer upp i om man äter lunch, tar en drink eller två och äter lite snacks på eftermiddagen typ.

Vi drack givetvis kaffe-drinkar! De är så goda här nere. Drack dem på Nikki Beach häromdagen också. Ny besatthet när man är utomlands definitivt.

Älskar den här bilden och väskorna!

Don’t mess with ma squad!

Avslutade dagen med ett glas cava och nu ska vi på middag på Lio. Aldrig varit där men det sägs ju också vara en av de bästa restaurangerna på Ibiza. Ska bli så kul att gå dit och testa det.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna