Inlägg innehåller adlinks

Nästsista dagen på Ibiza hängde vi på Nobu Hotels härliga pool hela dagen. Det är ett nyöppnat hotell här på Ibiza under samma koncern som Nobu restaurangerna. Så fräscht och fint! Det hade bara varit öppet i två månader.

Hade på mig ett set ifrån Asos. Direktlänk här (klick!)

Åt frukost på solbädden som vi beställde ifrån Celioso. Samma ställe som finns i Marbella som jag ÄLSKAR. Det var så gott och sen är ju även allt glutenfritt.

Bikinin hittar ni här (klick!)

Juicerna var väldigt goda med!

Nobu Hotel är alldeles nyöppnat på Ibiza och superlyxigt. Kim Kardashians bästis Jonathan bodde där nu när vi var där.

 

 

Efter några timmar vid poolen så åkte vi till Formentera igen, men denna gången i 75 km/h. Det gick helt sinnessjukt fort så båtresan som vanligtvis tar 40 min – 1h tog oss endast 15 minuter!! Detta var båten vi åkte med!

Baddräkten hittar ni här (klick!)

Väl på Formentera testade vi ytterligare ett ställe. Det hette El Tiburon och var jättemysigt. Gillade verkligen det också och tydligen är de kända för deras sangria. Den var jättegod. Så tips tips! Det stället, Beso Beach och Juan Y Andrea gillar jag bäst på Formentera.

Avslutade dagen med världens roligaste båtfest!!! Det var så kul. En av de bästa kvällarna på resan. Vi drack iskallt rosé och lyssnade på hiphop rnb i solnedgången.

Det är ju alltid något speciellt med båtar tycker jag…

Sen åt vi middag på en liten restaurang vid hamnen.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna