Inlägg innehåller adlinks

Top Berska, kjol här (klick!), sandaler Din Sko.

Har fortfarande inte fattat att jag har köpt en lägenhet, en alldeles egen lägenhet!

Mamma och pappa var och tittade på den här när jag var på Ibiza och sa att de älskade den men jag var inte lika övertygad. De övertalade mig att gå och titta på den åtminstone. Sagt och gjort och jag blev kär direkt när jag kom in i hallen. Efter en hetsig budgivning igår så ringde mäklaren imorse och sa att damen vi budade mot gett sig och sa att vi skulle satsa på att skriva kl 12.15. När klockan närmade sig sa mamma att jag borde ringa banken och bara dubbelkolla att allt med mitt lånelöfte var ok.

Tur att jag gjorde det för det hela slutade med att jag fick skriva på kontraktet för lägenheten med en extra klausul som sa att jag hade till måndag på mig att se till att allt var ok med lånet. Fick sedan sitta på banken i flera timmar för att försöka reda ut vad som hade gått fel med just mitt lånelöfte (det är ju extra krångligt när man är egen företagare och har enskild firma). När en av bank-personerna säger att det kommer bli svårt att hantera mitt ärende till måndag var jag nära på att bryta ihop. Men tre timmar senare så studsar en högre uppsatt chef på banken in i rummet jag suttit i och svettats och säger att jag har ett OK. Har aldrig varit så lättad – så nu är jag med lägenhet!

Den ligger precis vid Karlaplan, är 51 kvm stor, hög i tak, har en fransk balkong, perfekt stor badrum och kök, två inbyggda garderober osv! Längtar tills jag kan visa er mer. Och det blir faktiskt ganska snart till och med för får flytta in redan 15e september!!!!! Wieeeee.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna