Gud det är faktiskt helt sjukt att jag redan varit vaken i 5 timmar och klockan bara är barnet men gick upp 5 imorse för att hinna med ett träningspass med Lojsan innan vi var tvungna att röra oss mot Arlanda. Vi har verkligen kört igång ordentligt nu vilket känns så kul!

Väl framme på Arlanda hann vi med nöd och näppe med en liten frukost på American Express Loungen. Det var så gott! Hade ju inte ätit något sedan träningspasset och det var riktigt jobbigt!!!

Nu bär det av till Schweiz!! Ska dit på press-resa med Lojsan, Lollo B, Elin på Devote och Molly. Ska bli så roligt. Har hört så mycket bra om Schweiz och ser fram emot en riktig hälsoresa med mountain biking, promenader, spa och god mat. Känner på mig att jag kommer gilla det skarpt!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna