Inlägg innehåller adlinks

Innan jag går och lägger mig måste jag bara berätta om kvällens roliga och annorlunda middagsupplevelse här i Zermatt. Är ni redo? På mig ikväll hade jag denna klänningen (klick!) och skor härifrån (klick!).

Vi visste inte riktigt vad vi skulle vänta oss men vi visste att vi skulle få följa med bakom till köket på några olika restauranger i byn. Det började på ett hotell med gångavstånd ifrån där vi bor och där fick vi förrätt och ett varsitt glas vitt.

Hela grejen med upplevelsen var att man ska få äta middag i köket medan man ser kockarna laga maten. Superkul och superspeciellt eftersom det bara var vi och de som arbetade där inne.

Efter förrätten var det dags för middag på ett annat ställe…

 Efterrätt på ytterligare ett ställe.

Jätteroligt koncept verkligen, finns detta i Stockholm? För isf hade jag gärna velat testa det.

Me and the girls!

Avslutade allt med en ”Karlssons Kaffe”, på det sista stället vi var på så var nämligen av ägarnas fru svensk så hela menyn var inspirerad ifrån Sverige vilket var lite extra roligt.

Och sist men inte minst det världskända Toblerone berget

Känner ni igen det?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna