Inlägg innehåller adlinks

Idag har varit en riktig äventyrlig dag. Vi började med mountain biking (bilder kommer) och sen så körde vi en 3 timmars hike uppe i bergen så nu är vi heeeeeeelt slut. Men här kommer lite bilder ifrån hiken.

Jag må tro att jag är en tjej som helst sitter och dricker vin på uteserveringar men så fort jag aktiverar mig och blir medtagen på aktiviteter så tycker jag ju att det är jättemysigt och roligt. Behöver med andra ord fler människor i mitt liv som drar med mig på sådant.

Jag hade på mig en mjukis jumpsuit härifrån (klick!)

Å en superskön tröja härifrån (klick!)

Här ser ni en bättre bild på tröjan, så gosig…

Lyckades få med hela gänget på bild för en gångs skull!

Vi skulle egentligen gå till 5 stycken olika sjöar men eftersom att vi alla var så trötta efter mountainbikingen så gick vi bara till 4 stycken. Still strong av oss tycker jag! Det tog trots allt ca 3,5 timme.

Har sagt det förut men säger det igen.. Om jag tyckte att Island var spektakulärt och breathtaking så kan jag bara tänka mig hur det ser ut här på vintern. Det är så vacker natur att man smäller av och jag är jättetacksam och glad för att jag fått göra den här resan för jag hade troligtvis inte fått se allt detta annars. Det är ändå bra när någon annan styr schemat ibland för annars blir det lätt att man gör samma sak om och om igen.

När vi var klara och bara skulle åka tillbaka ner till byn så satte vi oss på ett mysigt litet café och drack ett varsitt glas bubbel. Det smakade så gott! Det var länge sedan jag njöt så mycket av ett glas prosecco ska jag säga er, i strålande sol och allt.

Utsikten var magisk också!

Och sällskapet likaså!

Hur mysig blev inte den här bilden?

Nu ska vi äta middag på hotellets japanska restaurang och sedan blir det bums i säng. Tidigt imorgon flyger vi nämligen hem igen och direkt när jag kommer hem ska jag på en hemma dagsfest med Lojsan. Det ska bli superroligt. Kanske hinner uppdatera er med mountain bike bilderna innan jag somnar.

Men tills dess, kram på er <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna