Här kommer mountain bike bilderna. Det var jättekul att cykla och rätt enkelt också eftersom att vi hade elcyklar men oj vad ont i rumpan man har nu. Hade liksom redan ont i svanskotan sen innan så nu är man ju skapligt mör… Äsch, huvudsaken är att jag hade kul och det hade jag.

Speciellt här när Lojsan skulle bära mig på sina axlar och jag livrädd ber vår guide om hjälp att komma ner haha. Älskar den här bilden. Det är kul när man får till riktiga spontana bilder faktiskt. Så mycket känsla över dom. Håller ni inte med?

 Det var så fint att cykla i bergen.

Vart man än vände sig såg det ut som en målning.

Även här, jag menar hur gulliga är dom inte?

Älskar dom här tjejerna, så roliga och fina.

Haha jag såg så sjukt kittad och självsäker ut i militärjackan och alla skydd, håller ni inte med? Men det kan jag lova er att det var jag inte. Är inte kaxig när jag ska köra något trots att jag älskar fart haha.

Well, well har inte så mycket fler bilder ifrån cyklingen eftersom att jag ej kunde ta med mig min kamera. Men skulle verkligen rekommendera er alla att göra det här i Schweiz om ni någon gång åker hit på sommaren. Supermysigt! Fast föredrar nog ändå att promenera, man hinner se mer då. Man måste fokusera för mycket på cyklingen när man cyklar haha.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna