Trodde jag hade ett telefonmöte med min bank idag men insåg medan jag bokstavligt talat sprang med hjärtat i halsgropen för att hinna hem att det inte var förrän imorgon så det blev en jobbstund på Nyko tillsammans med Danijela istället.

Jag drack cappuccino och hon åt lunch. Tycker med handen på hjärtat att Nyko gör så jäkla goda cappuccinos. Älskar dem!!!!

Efter en stund så kom en spansk kille som följer mig på Instagram förbi. Han kom fram till mig på stan i tisdags då han kände igen mig och följer mig på Instagram och eftersom att han hade så härlig energi och var så rolig så lovade jag honom en fika.

Det var mysigt!

Vi pratade om karriär och livet.

Och lilla mini var självklart med också!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna